ΚΑΣΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Εξωτερικό πλαίσιο (κάσα) αλουμινίου, για κρυστάλλινες ανοιγόμενες πόρτες με πλαϊνή στήριξη. Ιδανική για μεσόπορτες γραφείων και εισόδους μπάνιων. Μοντέρνος σχεδιασμός και υψηλή αντοχή. Δεν αφήνει μερεμέτια κατά την τοποθέτηση διότι η στερέωσή της επιτυγχάνεται με την εφαρμογή αφρού ελεγχόμενης διόγκωσης. Μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων (φυσική ανοδείωση, απομίμηση inox, μεταλλικά χρώματα, απομίμηση ξύλου).

Η κάσα ρυθμίζεται αναλόγως με το πλάτος του σημείου στήριξης από 85mm έως 175mm. Δεν απαιτείται τρύπημα στο αλουμίνιο και στον τοίχο. Διαθέτει προφίλ ειδικής διατομής ώστε η στήριξή της να γίνεται με την χρήση συγκολλητικού αφρού, χωρίς να απαιτείται βίδωμα.

Διαθέτει ειδικό περιμετρικό λάστιχο για μέγιστη στεγανοποίηση της ανοιγόμενης πόρτας. Μεγάλη γκάμα μεντεσέδων, πόμολων και κλειδαριών στο ίδιο φινίρισμα με την κάσα. Το κρύσταλλο που χρησιμοποιείται για την δημιουργία της ανοιγόμενης πόρτας έχει συνολικό πάχος 10-12mm, σε διάφορους χρωματισμούς καθώς και με την δυνατότητα απεικόνισης φωτογραφίας (ψηφιακή εκτύπωση).

Η τοποθέτησή της είναι εύκολη και γρήγορη, χωρίς να απαιτούνται ειδικά εργαλεία. Διατίθεται σε ειδικές διαστάσεις αναλόγως με την επιθυμία του πελάτη. Η μέγιστη διάσταση του ανοίγματος είναι 1,00m πλάτος με 2,20m ύψος.