Ανοξείδωτες Ντουζιέρες - Μπάνια


Ανοξείδωτες Ντουζιέρες Smart Plus

Συρόμενο σύστημα κάλυψης ντουζιέρας ή μπανιέρας με κρύσταλλο 10mm securit. Μοναδικό design υψηλής αισθητικής και λεπτομέρεια που συναρπάζει. Οδηγός ολίσθησης και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα για μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Χωρίς πλαίσια για μέγιστη διαφάνεια και minimal σχεδιασμό. Εξαιρετικά ομαλή και αθόρυβη κίνηση συρόμενων φύλλων. Εύκολος καθαρισμός και πλήρης στεγανοποίηση. Το σύστημα διατίθεται σε διάφορους τύπους και ειδικές διαστάσεις, αναλόγως με την επιθυμία του πελάτη.

Ντουζιέρες σε ειδικές διαστάσεις!

Ο οδηγός ολίσθησης του συστήματος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένος να δέχεται 10mm κρύσταλλο ασφαλείας. Διαθέτει ράουλα βαρέου τύπου τα οποία εξυπηρετούν την εξαιρετικά ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του συρόμενου φύλλου. Το ειδικό λαμάκι (anti-jump) αποτρέπει την αναπήδηση του κινητού φύλλου χωρίς να απαιτείται τρύπα στο κρύσταλλο.

Ο κάτω οδηγός διαθέτει ειδική ταινία διπλής όψεως ώστε να δημιουργείται η μέγιστη δυνατή στεγανοποίηση με το δάπεδο στο οποίο τοποθετείται, χωρίς χρήση σιλικόνης. Το εξάρτημα οδήγησης του συρόμενου φύλλου είναι φορετό, για να μην απαιτείται τρύπημα στο δάπεδο. Τα σταθερά κρύσταλλα συγκρατούνται μέσα στους δύο οδηγούς του συστήματος (πάνω & κάτω), χωρίς τρύπες.

Όλα τα συστήματα διαθέτουν τα απαιτούμενα διάφανα και μαγνητικά προφίλ στεγανοποίησης. Το ανοξείδωτο πόμολο εξυπηρετεί στο μέγιστο άνοιγμα του συρόμενου φύλλου. Η γωνία συνδέσεως των γωνιακών εφαρμογών παράγεται από μασίφ ανοξείδωτο χάλυβα και δημιουργεί εξαιρετικά σταθερή και ασφαλή κατασκευή.

Μπάνια

Εγκατάσταση γυαλιού SECURIT για ασφαλή καθημερινή χρήση σε μπάνια, κουζίνες,με γυαλί lagobel ή εκτύπωση πάνω στην επιφάνεια του γυαλιού, σε ότι σχέδιο και μέγεθος επιθυμούμε!!